Neamț: Rezultatele Concursului Național de Dans „Împreună pentru viitor”

Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ informează că  – în data de 5 mai 2018, la Casa Culturii Ion Creangă Tg. Neamț – s-a desfășurat faza regională a Concursului Național de Dans „Împreună pentru viitor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La acest concurs au participat 11 formații din județele Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.

Formațiile participante au fost alcătuite – în mod egal – din elevi voluntari și elevi beneficiari (elevi cu certificat de încadrare în grad de handicap).

Juriul a fost alcătuit dintr-un profesor cu specializarea dans tradițional, un profesor  cu specializarea dans modern, un elev voluntar și reprezentanții desemnați ai județelor care au avut echipe participante în concurs.

Președintele juriului a fost doamna Inspector Școlar General, prof. Elena Laiu.

Competiția a fost emoționantă și dificilă, calitatea momentelor de dans fiind ridicată din punct de vedere valoric.

La etapa națională vor participa echipele clasate pe locul I la fiecare secțiune.

Rezultatele obținute au fost următoarele:

SECȚIUNEA DANS TRADIȚIONAL:

Premiul I

Echipa Busuiocul alcătuită din elevi de la  Școala Gimnazială Specială Pașcani și  Școala Gimnazială Valea Seacă, județul Iași.

Premiul II

Echipa Plăieșii Neamțului alcătuită din elevi de la următoarele unități școlare: Centrul Școlar pentru Educație Incluziva Tg. Neamț, Colegiul National ”Stefan cel Mare” Tg. Neamț, Școala Gimnazială Domnească ”Grigore Ghica Voda” Tg. Neamț și Școala Gimnazială  Grumăzești, județul Neamț.

Echipa Hora alcătuită din elevi de la  Școala Profesională Specială ,,Sf. Stelian’’ Botoșani, Colegiul Naţional ”A.T. Laurian” și  Școala Gimnazială nr. 10, județul Botoşani.

Premiul III

Echipa Amicii alcătuită din elevi de la CSEI „Elisabeta Polihroniade” și elevi de la                                Şcoala Gimnazială ”Ştefan cel Mare”, județul Vaslui.

Echipa Bucovina împreună alcătuită din  elevi de la Școala Gimnazială Specială ”Sf. Stelian”  Rădăuți și Colegiul ,,Andronic Motrescu” Rădăuți, județul Suceava.

SECȚIUNEA DANS MODERN:

Premiul I

Echipa Speranţa alcătuită din elevi de la Şcoala Profesională Specială ,,Ion Pillat’’ Dorohoi și elevi de la Colegiul Naţional ,,Grigore Ghica’’ Dorohoi, județul Botoșani.

Premiul II

Echipa Select dance alcătuită din elevi de la următoarele unități școlare: Centrul Școlar pentru Educație Incluziva Tg. Neamț,  Colegiul National ”Ștefan cel Mare” Tg. Neamț, Școala Gimnazială Domnească ”Grigore Ghica Voda” Tg. Neamț și Școala Gimnaziala Răucești, județul Neamț.

Echipa La culpa alcătuită din elevi de la CSEI  „Constantin Pufan” Vaslui și elevi de la Liceul Teoretic  „Mihail Kogălniceanu”, județul Vaslui.

Echipa Mirabilis alcătuită din elevi de la  Liceul Special ”Moldova” Tg. Frumos și Școala Gimnaziala ”Garabet Ibrăileanu” Tg. Frumos, județul Iași.

Premiul III

Echipa: Just us alcătuită din elevi de la CSEI Suceava și din elevi de la Școala Gimnazială ,,Miron Costin ”, județul Suceava.

Echipa: Tiarra, alcătuită din elevi de la CSEI Negrești și Școala Gimnazială ”Mihai David” Negrești, județul Vaslui.

Inspectoratul Școlar Județean Neamț mulțumește participanților, voluntarilor și partenerilor educaționali care au contribuit la buna organizare și desfășurare a etapei regionale a Concursului Național de Dans ”Împreună pentru viitor”.

PUBLICITATE