NEAMȚ: Reținuți pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Neamț și procurorii au depistat un bărbat care deţinea asupra sa 10 grame de substanţă cu aspect de cannabis. Doi bărbaţi au fost introduşi în arestul I.P.J. Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 21 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamţ, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamţ, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au acţionat pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de risc şi de mare risc.

Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 34 de ani, din Roman, care deţinea asupra sa 10 grame substanţa cu aspect de cannabis, în vederea comercializării.

Fiind efectuate percheziţii atât la domiciliul acestuia, cât şi la domiciliile altor doi bărbaţi de 26, respective 37 de ani, ambii din Roman, poliţiştii au identificat 500 de grame de substanţă cu aspect de cannabis şi 30 de grame de substanţă cu aspect de rezină de cannabis – haşiş.

În vederea continuării cercetărilor pentru a se stabili întreaga activitate infracțională în cauză, alte 10 persoane au fost conduse la sediul  D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamţ pentru a fi audiate.

Faţă de bărbatul de 34 de ani şi faţă de cel de 37 de ani, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

La activitate au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamţ.

PUBLICITATE