Neamț: Reținut pentru ultraj după ce a amenințat cu moartea și a lovit polițiștii

În seara zilei de sâmbătă, 18 august, în jurul orei 23:00, polițiștii Secției de Poliție Dulcești au fost sesizați de către un bărbat de 60 de ani, din Dulcești, cu privire la faptul că fiul său (31 de ani), a provocat un scandal la domiciliu, unde a distrus mai multe bunuri și unde a amenințat că va da foc la casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție format din 3 polițiști (un bărbat și două femei) care au identificat persoana reclamată. Tânărul de 31 de ani manifesta un comportament violent (avea un cuțit cu care amenința polițiștii), fapt pentru care s-a luat măsura încătușării acestuia.

Deși era încătușat, individul a continuat să adreseze amenințări și injurii asupra polițiștilor. Mai mult, în timp ce era în mașina de poliție, tânărul ar fi continuat injuriile și amenințările cu moartea și a lovit unul dintre polițiști.

În cauză a fost sesizat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman iar astăzi, 19 august, va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan

PUBLICITATE