NEAMȚ: Reținut pentru că s-a apropiat prea mult de locuința mamei

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dulcești au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 51 de ani, după ce s-ar fi apropiat de locuința mamei sale, încălcând ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa.

La data de 21 noiembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dulcești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 51 de ani, din Dulcești, a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a reieșit că, la data de 20 noiembrie, bărbatul s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 100 de metri de locuința mamei sale, de 78 de ani, din Dulcești, încălcând astfel obligațiile dispuse de ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști la data de 17 noiembrie 2019.

De asemenea, la data de 18 noiembrie, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar ulterior procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de schimbare a măsurii preventive.

PUBLICITATE