NEAMȚ: Reținut după ce și-a tâlhărit fosta iubită

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Rediu, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Bunul sustras a fost recuperate de polițiști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 7 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către o femeie din Rediu, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 46 de ani, din Rediu, ar fi pătruns în incinta locuinței fostei concubine, de 47 de ani, unde prin exercitarea de acte de violență i-ar fi sustras telefonul mobil.

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE