NEAMȚ: Reținut după ce și-a pălmuit vecina

Un bărbat de 55 de ani, din Roznov, care și-a pălmuit vecina, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 22 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au identificat și reținut un bărbat de 55 de ani, din Roznov, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi violare de domiciliu.

Din cercetările efectuate, a reieșit că la data de 19.01.2019, o femeie de 76 de ani, din Borlești ar fi fost agresată fizic de către vecinul său. Astfel, în timp ce aceasta desfășura activități gospodărești, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, pe proprietatea acesteia, iar pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi lovit-o cu palma în zona feței.

În urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roznov cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE