NEAMȚ: Reținut după ce și-a jefuit bunica

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 30 de ani, din Cîndeşti, acuzat că și-ar fi jefuit bunica.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 2 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei Borleşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 82 de ani, din Cândeşti, a fost victima unei infracţiuni de furt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 26 aprilie, un bărbat de 30 de ani, din Cândeşti, ar fi sustras din locuinţa bunicii sale 1200 de lei.

Ulterior, la data de 2 mai, acesta ar fi pătruns, fără drept, în aceeaşi locuinţă de unde ar fi sustras un fierăstrău electric.

În urma probării activităţii infracţionale, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în  Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE