NEAMȚ: Reținut după ce și-a amenințat mama că o omoară și dă foc la casă

Polițiștii din Gârcina au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 52 de ani, după ce ar fi amenințat-o cu moartea pe mama sa. 

Ieri, 11 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați de către o femeie, de 80 de ani, din Bodești, cu privire la faptul că a fost amenințată cu moartea de fiul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din cercetări a reieșit faptul că pe fondul consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 52 de ani, din Bodești, ar fi amenințat-o pe mama sa cu moartea și că va incendia locuința.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE