Neamț: Reținut după ce a întreținut acte sexuale și a bătut o fată de 14 ani

În ziua de 13 decembrie a.c., ora 13.20, lurători din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat doi bărbați cu vârste de 28, respectiv 33 ani, ambii din Roznov care sunt suspectați că au comis mai multe infracțiuni după cum urmează:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În luna decembrie 2016, suspectul de 28 ani a fost reclamat că a întreținut acte sexuale cu o minoră de 14 ani, pe care a agresat-o fizic în luna mai 2017 și a amenințat-o cu acte de violență în luna septembrie a.c.

Același bărbat este suspect de conducerea unui autovehicul pe DN 15, fără a poseda permis de conducere. Polițiștii au mai stabilit faptul că suspectul a agresat fizic și amenințat alte trei persoane.

Bărbatul de 33 ani este suspect că a fost în autovehiculul condus de suspectul de 28 ani și a refuzat să dea declarații cu privire la unele fapte despre care avea cunoștință, favorizându-l astfel pe acesta din urmă.

Ambii bărbați au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă

PUBLICITATE