Neamț: Reținut după ce a încălcat ordinul de protecție cerut de soție

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un bărbat de 40 de ani, din Dumbrava Roşie, bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

Conform IPJ Neamț, la data de 3 decembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani, din localitatea Dumbrava Roşie cu privire la faptul că soţul acesteia, în vârstă de 40 de ani a încălcat obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie.

Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 3 decembrie, în jurul orelor 16.00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi distrus uşa de acces în locuinţa ce aparţine soţiei sale şi ar fi pătruns, fără drept, în incinta imobilului încălcând astfel obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie.

Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că acesta este cercetat în mai multe cauze pentru comiterea unor infracţiuni similare.

De asemenea, la data de 13 noiembrie 2018, bărbatul a mai fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul comiterii aceleiaşi infracţiuni, ulterior, faţă de acesta, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, care l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă.

loading...

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*