Neamț: Reținut după ce a furat trei peturi de ţuică și alte bunuri dintr-o locuință

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Roman au reținut, ieri, un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat – informează IPJ Neamț.

La data de 26 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au depistat şi reţinut un bărbat, de 38 de ani, din Roman, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 25/26 mai a.c., bărbatul ar fi sustras, fără drept, dintr-o anexă a locuinței unui bărbat, de 44 de ani , din Iași, un motocultor, un proiector, trei peturi de ţuică, o rolă cu cablu electric și o autofiletantă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5000 lei.

Ieri, în urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Neamț, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE