Neamț: Reținut după ce a furat mai multe bunuri din cortul și autoturismul unui botoșanean

La data de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț, în urma cercetărilor efectuate, au reușit identificarea unui tânăr, de 29 de ani, din Pipirig bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, în dimineața de 19 august a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, de 39 de ani, din Botoșani cu privire la faptul că în timp ce se afla pe malul râului Secu, din localitatea Vânători-Neamţ persoane necunoscute i-au tăiat cortul, de unde au sustras mai multe bunuri. De asemenea, din autoturismul acestuia, aflat în proximitatea cortului a fost sustras un portofel, în care se aflau 600 de lei și documentele personale, prejudiciul creat fiind de 2800 de lei.

În urma probării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și a fost introdus în arestul I.P.J Neamț. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului.

PUBLICITATE