Neamț: Reținut după ce a condus fără permis o mașină neînmatriculată

La data de 20 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă, în urma activităţilor de investigare desfăşurate, au identificat şi reţinut un tânăr de 20 de ani, din localitatea Boghicea, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate, a reieşit că la data de 9 septembrie a.c., tânărul a condus un autoturism pe DC 78, din direcția Valea Ursului către Muncelu de jos, fără a deţine permis de conducere şi fără ca autoturismul sa aibă montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, acestea fiindu-i reținute la data de 24.08.2018 de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman.

La data de 17 septembrie a.c., poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat. Acesta a fost depistat de polițiști în municipiul Roman și a fost condus la sediul poliției în vederea audierii.

În urma probării activităţii infracţionale, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE