Neamț: Reținut după ce a bătut și sechestrat o femeie de 34 de ani

La data de 11 august a.c., în jurul orelor 23.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au fost sesizaţi de către o femeie din Roman, despre faptul că, fiica ei de 34 de ani, ar fi fost lipsită de libertate de către un bărbat, din Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că la data de 10 august a.c., bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a invitat-o acasă la el pe femeia de 34 de ani, cei doi fiind prieteni de aproximativ 3 luni.

În jurul orei 19.00, aceasta a vrut să plece acasă, însă bărbatul a lovit-o şi i-a interzis să părăsească imobilul, de faţă fiind şi de nepotul lui, un tânăr de 17 ani, din Roman.

Același lucru s-a repetat și în cursul zilei de ieri, când femeia a cerut să plece acasă, dar bărbatul, în prezenţa nepotului său a lovit-o, spunându-i că nu va pleca nicăieri.

Ieri, mama acesteia a observat că nu poate să-şi contacteze fiica și a sesizat la Poliţia Municipiului Roman, lipsirea de libertate a acesteia.

Faţă de bărbatul de 36 de ani şi faţă de cel de 17 ani, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Astăzi, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

PUBLICITATE