NEAMȚ: Regal de dans la Piatra-Neamț în perioada 13-14 aprilie

Unele dintre cele mai importante competiții de dans sportiv din România se desfășoară, în zilele de 13 și 14 aprilie, la Sala Polivalentă Piatra-Neamț. 

Este vorba despre Campionatul Național de 10 Dansuri și Sub 21 de ani pe Secțiuni, Standard si Latino și “Ray’S Dance CUP” – editia a II-a, eveniment organizat de Cluburile RAY’S DANCE, Piatra-Neamț și DANCE ENERGY Iași, sub egida Federației Române de Dans Sportiv, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Municipiului Piatra-Neamț, sustinut de HI GIFT & MORE, LORANI FLOWERS și  CENTRAL PLAZA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prin intermediul acestui eveniment, Piatra-Neamț va reuni sub cupola Sălii Polivalente peste 1500 de sportivi din peste 150 de cluburi membre a FRDS.

Astfel, în Piatra-Neamț vor sosi sportivi din orașe precum: București, Brașov, Timișoara, Galați, Bacău, Suceava, Iași, Ploiești, Pitești, Constanța, Satu Mare, Baia Mare, Chișinau e.t.c..

Competiția va fi jurizată de cei mai valoroși arbitri români, cu o vastă experiență pe plan internațional.

Campionatele Naționale de Dans Sportiv vor cuprinde o gamă variată de competiții, sportivii având posibilitatea de a se înscrie la cele 7 categorii de vârstă (6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-35 ani și peste 35 ani), aceștia dansând cumulat cele două secțiuni de dans: latino americane (samba, cha-cha, rumba, paso doble și jive) și dansurile standard (vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quick step).

Pentru sportivii cu vârsta sub 21 de ani se vor organiza, separat, campionatele pe cele două secțiuni: standard și latino.

Toți finaliștii vor fi premiați cu diplome, cupe, medalii și cadouri.

Concursul de dans debutează pe data de 12 aprilie, tot la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț, unde se va desfășura Festivalul RAY’S DANCE FEST, la care vor participa sportivi pe categorii de vârstă 4-9 ani, 10-15 ani, 15+ ani și categorii: grup (între 4 și 8 participanți), trupă ( peste 9 participanți).

Coregrafiile vor fi pentru dans modern, dans character, dans popular, dans contemporan, majorette, fantezie coregrafică, dans thematic, show-revue, dans de societate, acrodance.

Prețul unui bilet pentru prima zi de concurs (13-14 aprilie), este de 40 lei/persoana iar prețul pentru loc la masă este de 100 lei.

Intrarea în data de 12 aprilie este liberă.

Vom reveni cu multe surprize pregătite special pentru voi. Vă așteptăm la un regal de dans! – este mesajul orgenizatorilor

PUBLICITATE