NEAMȚ: Recital de violoncel la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește recitalul de violoncel al Liceului de Arte „Victor Brauner“ Piatra-Neamț, miercuri, 5 iunie 2019, de la ora 17:00, în Sala Cupola.

Evenimentul va fi susținut de elevii Ichim Nicoleta, Alexandru Andronic, Tătaru Denisa,  Bonciu Rareș, Vlad Răzvan și Luța Denisa și cuprinde lucrări diverse stilistic și ca nivel de vârstă – elevii au între 10 și 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Programul conține lucrări muzicale de la baroc la modern, atât solo, cât și în trio de violoncele.

După mulți ani de absență din atenția publicului pietrean, violoncelul revine pe scenele orașului în forma unui efort colectiv de forțe. Este vorba despre recitalul clasei de violoncel a Liceului de Arte «Victor Brauner» Piatra-Neamț. Am ales ca acest eveniment să fie susținut într-un spațiu deschis spre comunitate, cum este cel al Bibliotecii Județene“, a precizat Otilia Badea, profesoara de violoncel și coordonatoarea evenimentului.

Noua profesoară de violoncel a Liceului de Arte „Victor Brauner“, fostă absolventă a acestei instituții de învățământ, a revenit în orașul natal și dorește să împartă comunității locale bucuria, munca și talentul tinerilor artiști, după cum mărturisește.

PUBLICITATE