NEAMȚ: Reacția mamei care și-a bătut fetița: „A înjurat…”

Femeia care şi-a lovit fetiţa şi a umilit-o, în timp ce copilul o implora să nu o mai bată, se apără şi a precizat că totul a pornit de la o înjurătură.

Potrivit Observator.tv tânăra în vârstă de 25 de ani se află în prezent într-un centru al DGASPC Neamţ, acolo unde a ajuns încă de seara trecută, împreună cu fetiţa ei în vârstă de cinci ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Femeia a încercat să îşi justifice gestul şi a explicat că, în ziua în care şi-a agresat fetiţa, a fost filmată de sora ei, care încearcă să îi facă rău, iar scandalul a pornit de la o înjurătură pe care fetiţa a auzit-o la sora ei şi apoi a folosit-o.

M-am certat cu sora mea în ziua respectivă.

Sora mea folosea nişte vorbe jignitoare în casă.

Fata mea a auzit un cuvânt de la ea, o înjurătură şi când am trimis-o dincolo să se joace cu nepoata mea, a folosit ce a auzit la sora mea către nepoata mea

Eram obosită şi agitată şi când am auzit-o cum vorbeşte, am pus mâna pe mătură.

Recunosc că nu e bine ce am făcut.

Îmi pare foarte rău, dar acum nu pot da timpul înapoi.

Am pus mâna pe mătură şi i-am dat câteva mături la fund.

Sora mea m-a filmat şi i-a trimis.

De mult a vrut să îmi facă mie chestia asta pentru că eu nu mă am deloc în relaţii bune cu ea şi i-a trimis fostului meu soţ, concubin că nu e soţ.

M-a şantajat că dacă nu îi dau fata, bagă pe Facebook.

I-am zis că fata nu am cum să i-o dau, că eu am crescut copilul ăsta în cinci ani de zile şi nu am cum să i-o dau lui aşa că vrea el.

I-am zis să bage pe Facebook că nu mă interesează, că fata oricum nu are cum să o ia de lângă mine.

Şi aşa am ajuns pe Facebook şi la toate televiziunile.

Acum sunt într-un centru, împreună cu fata.

Trebuie să vină mâine un domn procuror şi directorul de la centru şi să se discute.

Vom vedea mâine ce se întâmplă.

Copilul este ataşat foarte mult de mine.

Nu s-a întâmplat niciodată să îmi bat copilul.

Recunosc că mi-am ieşit un pic din minţi când am auzit cum vorbeşte.

Eu nu suport ca fetiţa mea să vobească aşa pentru că are o educaţie destul de bună.

Mi-a picat greu felul în care vorbeşte„, a declarat mama fetiţei pentru sursa citată

Reamintim că poliția Neamț a deschis o anchetă după publicarea imaginilor în care o fetiță este bătută de propria mamă cu o mătură și apoi umilită (vezi articolul AICI).

Inițial, informațiile arătau că episodul violent s-a produs în Brașov, însă cercetările polițiștiilor din Brașov au arătat că femeia locuiește în orașul Roman.

Potrivit unor surse, totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ două săptămâni, în Roman, județul Neamț, acolo unde fetița locuiește cu mama și sora ei mai mică.

Filmarea ar fi fost realizată cu telefonul mobil de o altă femeie, care se afla în locuință la acel moment. Imaginile au ajuns în posesia tatălui micuței, care le-a postat pe Facebook.

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public cu privire la faptul că o femeie, de 25 de ani, din Roman, ar fi agresat-o fizic pe fiica sa, în vârstă de 5 ani, facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a comis fapta. – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

În acest caz, a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Neamț.

Polițiștii nemțeni au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

Între timp, clipul a fost blocat de Youtube și Facebook, iar imaginile video pot fi vazute aici: Observator

PUBLICITATE