Neamț: Rareș Bogdan, acuzații grave pentru Ionel Arsene

Rareș Bogdan, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România și realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de pe postul Realitatea TV a spus luni seară (10 decembrie), că a fost informat despre o serie de discuții privitoare la planuri care se fac zi de zi de către PSD-iști pentru a-l scoate din platoul Realitatea TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a susținut, în direct la Realitatea TV, că lonel Arsene, șeful PSD Neamț, ar fi în fruntea acestor „comandouri” care vor să pună în aplicare astfel de planuri.

(…) Ce să mă mai mir că în fiecare zi se pregătesc comandouri în frunte cu Arsene-ciorăpel cum să mă ridice direct din platou, să mă aresteze, să mă trimită de aici, să mă ducă undeva, să-mi dea în cap, să mă bată să nu mă pot ridica.

Toate aberații posibile și sunt atât de proști PSD-iștii, încât discută asta în grupurile parlamentare de la Senat sau în întâlnirile lor, neînțelegând că întotdeauna acolo unde sunt trei români, cel puțin unul va vorbi (…) și sigur că ne informează, adică mă informează.

Am înțeles că vă stau în gât. O să vă stau și mai rău în gât pentru că o să vă chinui seară de seară, rău de tot, cu mare plăcere. Să vă văd cum veți ajunge la 15 procente. Atunci voi fi satisfăcut, fericit, când vă voi vedea căzuți la 15 procente” a spus Rareș Bogdan la emisiunea Jocuri de Putere.

PUBLICITATE