NEAMȚ: Raportul de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate de Instituția Prefectului (VIDEO)

Joi, 14 februarie, a avut loc Evaluarea activității desfășurate de Instituția Prefectului – Județul Neamț pentru anul 2018, urmată de Evaluarea activității Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Neamț pentru anul 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La această activitate au fost prezenți, alături de conducerea instituției, domnul Adrian DIACONU – vicepreședintele Consiliului Județean Neamț,  șefii serviciilor publice deconcentrate, reprezentanți ai structurilor M.A.I, ai organizațiilor de vârstnici, membri ai sindicatelor și patronatelor, doamna primar Valeria DASCĂLU – președinte al Asociației Comunelor din România – Filiala Neamț, doamna primar Daniela URSACHE – prim-vicepreședinte, domnul primar Lucian MICU, domnul primar Vasilică HARPA și domnul primar Nicolae SĂLĂGEAN.

Este deja o tradiție, dar și o prevedere legală, care face referire la prezentarea, de către fiecare instituție publică, a unui raport de activitate, cel puțin o dată pe an. Astfel de evaluări constituie un exercițiu de transparență, fiind totodată un instrument de analiză, în scopul îmbunătățirii activității”, a declarat prefectul județului Neamț, Daniela SOROCEANU.

PUBLICITATE