NEAMȚ: Puști de 15 ani, prins și beat și fără permis la volan

Trei persoane, cercetate de polițiști sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au depistat un minor, de 15 ani, din Dumbrava Roşie, care conducea un autoturism pe strada Zorelelor din aceeași localitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

***

La data de 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au depistat un tânăr, de 29 ani, care conducea un autoturism pe DJ 156, în localitatea Negreşti, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto din Negreşti, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

***

La data de 10 noiembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Dochia au depistat un tânăr, de 26 ani, care conducea un autoturism pe o stradă din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE