NEAMȚ: Purtător de cuvânt nou la o instituție cu probleme – Poliția Locală Piatra-Neamț

Poliția Locală Piatra-Neamț și-a angajat purtător de cuvânt, în persoana Irinei Ștefănescu, fost ziarist local. Irina are în spate mulți ani de presă, ceea ce, credem noi, va aduce un plus imaginii Poliției Locale.

Pe de altă parte, această instituție se confruntă cu o mare problemă, legată mai mult de neîncrederea din partea cetățenilor municipiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În majoritatea studiilor sociologice făcute în Piatra-Neamț, problema legată de activitatea Poliției locale a fost în topul negativ al repondenților. Există o nemulțumire generalizată la adresa acestei instituții și la modul în care este manageriată, pentru că o instituție publică funcționează după chipul și asemănarea liderului care o conduce.

Percepția nu este negativă doar privind din exterior, directorul executiv Eugen Pancu patronând un conflict intern de mai mult timp, care a dus la numeroase plângeri la Parchet, la DNA și la Tribunal. Mai nou, se pare că o decizie abuzivă luată de șeful Poliției Locale pare să fie întoarsă din drum de organele judecătorești, dar acest subiect îl vom trata mai pe larg într-un alt articol.

Așadar, Poliția Locală se va bucura de prezența Irinei Ștefănescu, o persoană care va ști să-și facă treaba cu profesionalism, dar acest lucru nu va stopa scandalurile interne și imaginea destul de șifonată care există astăzi.

PUBLICITATE