NEAMȚ: Punct de lucru, de astăzi, pentru Pașapoarte la Târgu-Neamț (FOTO)

Începând de astăzi, 16 septembrie, în Târgu-Neamț devine operațional punctul de lucru al Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Neamț, înființat în baza Ordinului nr.147 din 19.03.2019 emis de Prefectul județului Neamț, Daniela SOROCEANU.

Ideea de a se înființa un punct de lucru la Târgu-Neamț a existat încă din anul 2014, însă acest lucru a devenit realizabil abia în 2019, în urma eforturilor comune dintre minister, autoritățile județene și locale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accesul la ghișeu pentru înregistrarea cererilor se va face doar în baza programării online ce se poate obține prin accesarea site-ului www.epasapoarte.ro, la punctele de lucru se vor înregistra numai cererile pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice, iar activitatea se va desfășura în sediul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Târgu-Neamț din bulevardul Ștefan cel Mare, nr. 62.

Cererile se vor înregistra în ziua de luni, la două săptămâni, alternativ cu punctul de lucru Roman, după următorul program:

  • înregistrări cereri: 10.00-14.30;
  • eliberare pașapoarte, 14.30-15.00.

„Cetățenii ne-au cerut, iar noi am adus serviciile publice comunitare mai aproape de ei. Astfel, în urma măsurilor pe care Instituția Prefectului le-a luat (prelungirea programului de lucru cu 2 ore, între 8.30-18.30, mărirea numărului de ghișee pentru preluarea cererilor, efectuarea demersurilor legale pentru noi puncte de lucru), iată că am ajuns la cel de-al doilea an consecutiv când nu mai avem cozi la pașapoarte, neexistând nicio situație nerezolvată.

Totodată, doresc să transmit pe această cale mulțumiri primarului orașului Târgu-Neamț, Vasilică Harpa, cât și celorlalte autorități locale arondate zonei pentru eforturile susținute ca acest serviciu acordat cetățenilor să fie operațional și să satisfacă cerințele acestora.

Mă bucur că nemțenilor le sunt ascultate doleanțele, iar autoritățile, într-un efort comun, acționează eficient și favorabil”, a declarat Daniela SOROCEANU, prefectul județului Neamț.

PUBLICITATE