NEAMȚ: PSD-ul lui Ionel Arsene nu va face alianță cu Pro România

Liviu Harbuz, președintele Pro România Neamț, a transmis, astăzi, că la nivelul județului nu va exista niciun fel de alianță cu PSD-ul lui Ionel Arsene.

După ce în presa centrală a apărut informația că Ionel Arsene a cerut în ședința CEx al PSD, alianță la alegerile locale cu Pro România, Liviu Harbuz a transmis că la Neamț nu va exista o astfel de alianță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Nu va exista nicio alianță cu PSD-ul lui Ionel Arsene. Sunt oameni cu care mi-ar plăcea să lucrez în PSD, dar selectiv.” – a spus doctorul Liviu Harbuz într-o conferință de presă în care au fost anunțate, oficial, candidaturile la Consiliul Județean Neamț și la Primăria municipiului Piatra-Neamț (vezi articolul AICI)

Jurnaliștii G4Media au publicat, astăzi, un articol în care specificau că președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a cerut în ședința CEX, alianță la alegerile locale cu Pro România.

Arsene ar fi cerut liderilor PSD să se abțină de la critici la adresa lui Victor Ponta pentru a nu periclita o eventuală alianță cu Pro România.

Potrivit surselor G4Media.ro, Ionel Arsene ar dori să facă o alianță cu Pro România la nivelul județului Neamț.” – notează sursa citată

PUBLICITATE