Neamț: PSD Neamț se implică în popularizarea referendumului

O temă importantă abordată astăzi, 1 octombrie, în cadrul Comitetului Executiv Județean al PSD Neamț a fost modul de implicare a PSD în popularizarea referendumului din 6-7 octombrie, notează un mesaj al președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul Comitetului Executiv Județean PSD Neamț de astăzi am luat decizii alături de colegii mei pentru îmbunătățirea activității organizațiilor locale și am verificat stadiul în care ne aflăm în ceea ce privește organizarea alegerilor în acele filiale conduse de președinți interimari.

O temă importantă abordată astăzi a fost modul de implicare a PSD în popularizarea referendumului din șase și șapte octombrie, astfel încât un număr cât mai mare de cetățeni să afle despre acest demers și să se prezinte la urne iar rezultatul acestuia să fie cât mai relevant pentru ce își doresc românii.

Am discutat de asemenea cu membrii CEx care sunt și primari despre noile proiecte pe care Guvernul României le gândește pentru a veni în ajutorul autorităților publice locale și ce măsuri trebuie să ia pentru a atrage cât mai mulți bani în județ și a realiza cât mai multe investiții în comunitățile lor pentru a spori confortul locuitorilor și a le asigura condiții de viață cât mai bune.

Le mulțumesc și pe această cale colegilor mei pentru prezență și pentru discuțiile de astăzi! – este mesajul lui Ionel Arsene

PUBLICITATE