Neamț: Produse în valoare de peste 100.000 lei, confiscate de polițiști

În zilele de 14 și 15 decembrie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul IPJ Neamț au fost angrenați în acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul economic.
Au fost vizate activitățile de comercializare a produselor alimentare și a celor de sezon, gen jucării, ornamente, fiind controlați 52 de agenți economici din județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 69.000 lei, fiind indisponibilizate bunuri în valoare totală de 10891 lei.
Majoritatea abaterilor constatate au vizat nedeținerea documentelor de proveniență pentru toate mărfurile comercializate, încălcânduse, astfel, prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite

Polițiștii de investigarea criminalității economice continuă în această perioadă, premergătoare sărbătorilor de iarnă, acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul comerțului cu produse alimentare și băuturi alcoolice.

PUBLICITATE