Neamț: Prinși la volan sub influența alcoolului sau fără permis

Şi în acest weekend poliţiştii rutieri au acţionat pe raza judeţului pentru combaterea şi depistarea infracţiunilor privind circulaţia pe drumurile publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 19 octombrie, o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier Neamt, au depistat în trafic, pe DN 15 C, în localitatea Dobreni, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Iaşi.

În urma verificării documentelor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul avea dreptul de conducere suspendat.

Faţă de acesta, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

La data de 20 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Săvineşti, au oprit pe strada Alea Parcului, din Săvineşti, un autoturism condus de un localnic de 38 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoană în cauza a fost verificată şi în bazele de date, stabilindu-se că nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autoturisme.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE