NEAMȚ: Prinși beți sau fără permis la volan

Poliţiştii au depistat trei persoane in timp ce comiteau infractiuni la regimul rutier. Toti cei trei conducatori auto sunt cercetati penal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 26 ianuarie, poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Piatra Neamt au depistat in trafic un tanar de 25 de ani, din Maramures. La controlul efectuat, politistii au descoperit despre acesta ca nu detinea permis de conducere. Fata de tanar politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de conducere a unui autovehicul fara a detine permis de conducere.

În noaptea de 26/27 ianuarie, politistii Sectiei de Politie Savinesti au depistat in trafic, pe DN15, in localitatea Dumbrava Rosie, un barbat de 37 de ani, din Candesti. Intrucat emana halena alcoolica, acesta a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele sau a fost intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

Tot azi-noapte, în jurul orei 04.00, politistii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat, un bărbat de 35 de ani, din Tamaseni, care conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea o alcoolemie de peste 0.70 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si in acest caz cercetarile sunt continuate de politisti sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

PUBLICITATE