NEAMȚ: Prinși beți la volan. Unul nu avea nici permis

Două persoane sunt cercetate de polițiști pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

La data de 24 octombrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au depistat un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 164 în localitatea Crăcăoani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 25 octombrie, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pipirig au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Creangă.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

PUBLICITATE