NEAMȚ: Prins în flagrant la furat lemne, cu căruța, deși era arestat la domiciliu

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în flagrant delict, pe raza localității Piatra Șoimului, un bărbat, de 29 de ani, din Rediu, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

La data de 6 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în flagrant delict, pe raza localității Piatra Șoimului, un bărbat, de 29 de ani, din Rediu, ce transporta cu un atelaj hipo material lemnos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din verificările efectuate a reieșit că, la data de 6 martie, acesta s-ar fi deplasat cu un atelaj hipo într-un fond forestier aflat în administrarea Ocolului Silvic Roznov, unde, folosindu-se de un motofierăstrău, ar fi tăiat un arbore de esență carpen, pe care l-ar fi sustras cu intenția de a-l transporta la domiciliu.

Polițiștii au extins cercetările și au constatat că de la data de 21 februarie, bărbatul se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

În urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere ilegală și sustragere de arbori, urmând ca astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lâgă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE