Neamț: Prins în flagrant în timp ce încerca să țepuiască o femeie de 6000 de lei

Azi noapte, în jurul orelor 00.30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au depistat şi reţinut un bărbat din Roman, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune prin metoda ,,Accidentul’’.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, se afla în apropierea locuinţei unei femei de 71 de ani, din Trifeşti, pentru a ridica de la aceasta 6000 de lei, suma pe care aceasta o avea pregătită, în urma unei convorbiri telefonice cu o persoană care s-a recomandat a fi fiul ei. Acesta, sub pretextul că a suferit un accident de circulaţie a solicitat iniţial persoanei vătămate 20.000 lei pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale, sumă ce a fost redusă la 6.000 lei, întrucât doar atât deţinea în casă.

Bărbatul a fost audiat de poliţiştii, după care l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman pentru luarea unei măsuri preventive.

Conform IPJ Neamț, la nivelul Poliţiei Municipiului Roman, până în prezent au fost comise două infracţiuni de înşelăciune prin metoda ,,accidentul’’, al căror prejudiciu a fost  de 2500 de lei, respectiv 1500 euro. De asemenea au fost înregistrate nouă tentative ale aceleiaşi infracţiuni.

NU DAŢI CURS UNEI CERERI DE ACEST TIP ŞI NU TRIMITEŢI BANI, DEOARECE EXISTĂ RISCUL MAJOR SĂ FIŢI VICTIMA UNEI ÎNŞELĂCIUNI! – spun polițiștii nemțeni

PUBLICITATE