NEAMȚ: Prins după o spargere de 40.000 de euro în Germania

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat un bărbat, de 42 de ani, urmărit de autoritățile germane după o spargere de 40.000 de euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 6 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat de 42 de ani, din Roman, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat de arestare european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În noaptea de 13 ianuarie 2017, bărbatul împreună cu alte patru persoane ar fi pătruns, prin spargerea unui geam, în incinta unui centrul comercial din Germania, de unde ar fi sustras mai multe articole în valoare de 40.000 de euro. – a transmis Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Bărbatul a fost prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Pentru depistarea lui, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române.

PUBLICITATE