NEAMȚ: Prins cu peste 3100 de pachete de ţigări. A rămas și fără mașină

Poliţiştii au ridicat, în vederea confiscării, peste 3100 de pachete de ţigarete de la un bărbat de 37 de ani, domiciliat în Piatra-Neamţ şi au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În noaptea de 27/28 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de contrabandă.

Astfel, în jurul orei 02.00, pe raza DJ 156 A, în localitatea Dobreni, au oprit în trafic un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani, domiciliat în Piatra-Neamţ.

În urma controlului efectuat, în portbagajul autovehiculului au fost găsite peste 3100 de pachete de ţigarete, de provenienţă Republica Moldova, ce nu aveau aplicate timbre fiscale, conducătorul auto declarând că ar fi găsit ţigaretele pe partea carosabilă.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete şi au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul acestora.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, conform Legii nr. 86/2006.

PUBLICITATE