NEAMȚ: Prins beat la volan de dimineață

Astăzi, în jurul orei 08.00, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat un bărbat, de 48 de ani, din Crăcăoani, care conducea un autoturism pe DN 15 C, în localitatea Bodești.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,50 mg/ alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot astăzi, în jurul orei 3.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat în trafic un tânăr, de 29 de ani, din Pildești, care conducea un autoturism pe o stradă, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 1 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat un bărbat, de 66 de ani, din Dragomirești, care conducea un autoturism pe DJ 206 G, în localitatea Dragomirești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cele trei situații prezentate, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE