NEAMȚ: Primul pas spre un nou Spital Județean: NOT FOUND

În spațiul public a apărut astăzi, 30 ianuarie, o informație „bombă”: Un nou spital județean va fi făcut la Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că ar fi vorba despre un proiect de hotărâre, votat astăzi de consilieri în cadrul ședinței de Consiliu Județean Neamț.

Proiectul s-a aflat la punctul 19 pe ordinea de zi și, conform președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, este vorba despre „Aprobarea unei documentații tehnico-economice pentru obiectivul de investiții de interes public județean – Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, secții medicale, chirurgicale, centru de radio-terapie și oncologie”.

Vrem să construim un Spital Județean de Urgență nou la Piatra-Neamț” – a declarat Ionel Arsene care a prezentat consilierilor județeni un videoclip (vezi video) cu macheta noului spital.

Am căutat în proiectele de hotărâre postate pe site-ul instituției, mai multe detalii despre acest nou spital. Din păcate, nu am găsit. În schimb, pe același site, la rubrica Evenimente, a apărut o postare (vezi foto):
UN NOU SPITAL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ, LA PIATRA NEAMȚ
Un nou spital județean de urgență, la Piatra Neamț – cu implicarea Consiliului Județean. 

Accesând link-ul, am fost întâmpinați cu mesajul „NOT FOUND” (traducere: pagina nu a fost găsită). (vezi foto)

Sperăm doar să fie o problemă temporară, pentru că, așa cum a demonstrat, Ionel Arsene se ține de cuvânt, iar cei care continuă să dea exemplul „podului de la Preluca” sau alte promisiuni neonorate, sunt doar cârcotași.

PUBLICITATE