NEAMȚ: Primul centru de limba engleză pentru copii, Helen Doron English, se deschide în Piatra-Neamț, pe 16 septembrie

Primul centru de limba engleză pentru copii, Helen Doron English, se deschide în Piatra-Neamț începând cu data de 16 septembrie 2019.

Helen Doron English este o instituție recunoscută și premiată la nivel internațional cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, peste 2 milioane de cursanți vorbesc astăzi engleza datorită Helen Doron English, iar noul centru ce își deschide porțile în Piatra-Neamț își propune să pună copiii pietreni pe harta vorbitorilor de limbă engleză.

Părinții au toate motivele să aleagă Helen Doron English, școala adorate de cei mici.

  • Copiii învaţă şi deprind limba engleză în mod natural şi îşi dezvoltă personalitatea, temperamentul, abilităţile de comunicare şi socializare.
  • Metodele de învăţare folosite iau în considerare stilurile diferite de învăţare ale copiilor și toate cursurile noastre sunt dezvoltate pentru a contribui la succesul copiilor şi tinerilor.
  • Programele noastre sunt create de experţi în învăţarea limbii engleze şi sunt predate de profesori special pregătiţi și acreditați Helen Doron.
    Toate activităţile, cântecele, animaţiile şi jocurile sunt compuse şi produse special pentru a le oferi cursanţilor o experienţă provocatoare şi distractivă, care facilitează reţinerea vocabularului.

Vă așteptăm să vă înscrieți copiii la cursurile noastre.

Oferta centrului nostru se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă intre 4 și 9 ani, iar prima lecție, demonstrativă, este GRATUITĂ. – este mesajul celor de la Helen Doron English Piatra-Neamț.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, îi puteți contacta la
numărul de telefon/WhatsApp 0740347044,
Email: [email protected]
sau pe pagina de Facebook: Helen Doron English Piatra Neamț.

Learning is fun with Helen Doron English Piatra-Neamț.

PUBLICITATE