Neamț: Primele imagini de la accidentul mortal din Crăcăoani

O fată de 16 ani a murit pe loc după ce a fost lovită în plin de şoferul de 26 de ani al unei maşini, pe DN 15C, în localitatea Crăcăoani. Tragedia s-a produs în această dimineaţă, la ora 7:20. Şoferul, de loc din Bodești, circula spre Târgu-Neamț în momentul în care a surprins și accidentat-o mortal pe adolescentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat în vîrstă de 26 de ani, din Bodești, a condus un autoturism pe DN 15 C, pe direcția Piatra-Neamț – Târgu-Neamț, în localitatea Crăcăoani a surprins și accidentat mortal o tânără de 16 ani, din Crăcăoani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului, a fost proiectată zeci de metri şi aruncată într-un şanţ. După producerea cumplitului accident în Crăcăoani, şoferul de 26 de ani aproape că a fost linşat de localnici.
Andra M. era elevă în clasa a X-a la un liceu din Târgu Neamţ şi, când s-a produs nenorocirea, mergea să ia autobuzul care s-o ducă la şcoală. Apropiaţii spun că adolescenta avea rezultate foarte bune la şcoală. 

Bunicii fetei sunt devastaţi de durere. Ei o creşteau pe Andra, părinţii elevei fiind plecaţi la muncă în Anglia. – notează observator.tv

sursa foto: observator.tv
PUBLICITATE