NEAMȚ: Primar „vedetă” PSD, „care nu știe să vorbească”, primit cu brațele deschise în PNL

Ion Rotaru, primarul PSD al comunei Alexandru cel Bun, va candida pentru un nou mandat doar că, de această dată, din partea PNL.

Racolarea primarului PSD de către conducerea PNL Neamț a fost făcută zilele acestea, exact când se împlinește 1 an de zile de la adoptarea rezoluției „ferecați ușile” (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ion Rotaru a ajuns „vedeta” presei după ce anul trecut, la mitingul PSD de la Iași, răspunzând unui reporter, cel mai probabil cu ironie, la întrebarea „Dumneavoastră de unde veniți?”, a declarat: „Nu știu să vorbesc.”. (vezi articolul AICI)

Ion Rotaru a avut două mandate de primar la Piatra Neamţ (în perioada 1996 – 2004) iar din 2008 a condus Primăria comunei Alexandru cel Bun. În plan politic, a trecut pe la mai multe formaţiuni în decursul ultimilor 24 de ani: PDAR, PD, PSD, PRM, PDL şi UNPR. De cele mai multe ori a reveni în PSD, ultima dată în 2016.

Primarul comunei Alexandru cel Bun nu este singura achiziție făcută de PNL Neamț în aceste zile. Mai mulți primari PSD vor candida sub sigla PNL la alegerile din 27 septembrie, potrivit unor surse din partid.

PUBLICITATE