NEAMȚ: Prefectul de Neamț alături de pietrenii din Văleni

Prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, s-a deplasat în zona afectată de inundații din cartierul Văleni.

Potrivit prefectului, Guvernul României a acordat un sprijin de aproximativ 300.000.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ei vorbesc din birouri, noi găsim soluții din teren!

Alături de oameni destoinici, am făcut ceva concret pentru pietrenii din Văleni. Da, PIETRENII din Văleni! Să audă și să vadă foarte bine cei din administrația locală care sunt cu adevărat problemele oamenilor și cum se pot rezolva! Au trecut 4 săptămâni de la inundații, iar casele oamenilor arată ca după război.

Nu puteam rămâne indiferentă, cum au făcut ei, la sutele de mesaje de ajutor, primite de la cetățeni! Dincolo de sprijinul acordat de Guvernul României, în valoare de aproximativ 3 miliarde de lei, m-am ocupat PERSONAL pentru obținerea de materiale necesare în vederea reconstruirii caselor.

Voi continua să militez pentru persoanele din Văleni și din județul Neamț. Comunitatea noastră nu poate fi bătaia de joc a lor, a celor care au reușit să mobilizeze donații în valoare de 0 lei, în conturi de ajutor pentru sinistrați.

Înainte de toate funcțiile, rangurile, politică sau administrație suntem OAMENI. Iar oamenii, oameni ajută și printre ei ai să-i găsești. Așa obișnuia bunelul meu să îmi spună: „Cine de oameni nu se ruşinează, nici de Dumnezeu nu se înfricoşează”. – este mesajul prefectului Daniela Soroceanu.

PUBLICITATE