NEAMȚ: Prefectul Daniela Soroceanu: „Toleranță zero faţă de produsele contrafăcute”

Prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, anunță o serie de controale, în perioada 18 – 27 aprilie, ce vizează activitatea procesatorilor şi distribuitorilor mari, cu puncte de lucru in pieţele şi târgurile din Neamț, a abatoarelor, măcelăriilor, depozitelor en-gros de legume şi fructe.

Toleranţă ZERO faţă de produsele contrafăcute şi cele cu o calitate îndoielnică. SIGURANŢA ŞI SĂNĂTATEA CETĂŢENILOR CONTEAZĂ !

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se apropie Paştele şi pentru că SIGURANŢA ALIMENTARĂ a nemţenilor reprezintă o prioritate pentru mine, în calitate de prefect al judeţului am dispus, în regim de URGENŢĂ, o serie de controale riguroase, datorită creşterii volumului de produse alimentare, de origine animală şi non-animală, ce vor fi comercializate în pieţele şi târgurile de pe raza judeţului.

Atenţie! Vreau să se înţeleagă foarte bine ! Aceste controale vizează activitatea procesatorilor şi distribuitorilor mari, cu puncte de lucru in pieţele şi târgurile din Neamț, a abatoarelor, măcelăriilor, depozitelor en-gros de legume şi fructe!

Am iniţiat această acţiune ca urmare a sesizărilor venite de la cetăţeni, pe care-i încredințez CĂ NIMENI NU VA BENEFICIA DE UN TRATAMENT PREFERENŢIAL!

Orice abatere de la normele sanitar-veterinare in vigoare va fi aspru sancţionată.

Activitatea se va desfăşura zilnic, în perioada 18 – 27 aprilie 2019, iar controalele vor fi efectuate de o comisie mixtă, formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului–Judeţul Neamţ, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Neamţ, Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Neamţ şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ.

Zilnic se vor face informări către cetăţeni asupra stadiului acţiunilor întreprinse şi a eventualelor măsuri dispuse, în funcţie de constatările specialiştilor.

Aştept de la dumneavoastră orice sesizare și informaţie care poate fi utilă în această acţiune. – este mesajul prefectului Daniela Soroceanu

PUBLICITATE