NEAMȚ: Pozna zilei! Festival gastronomic cu preparate din pește … fără pește, la Piatra-Neamț

Primăria municipiului Piatra-Neamț informează că astăzi, 21 aprilie, are loc un festival gastronomic cu preparate din pește și fructe de mare.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț în parteneriat cu Primăria Piatra-Neamț și a început la ora 11:00 (conform evenimentului de pe Facebook) în Parcul Tineretului din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Duminica, 21 aprilie, în Parcul Central vă invităm la evenimentul gastronomic „Gustul Floriilor ” unde te vei putea bucura de cele mai bune rețete pe bază de pește românesc, scoici și fructe de mare.
Toată mâncarea va fi pregătită chiar în fața ta de către cei mai buni bucătari, cât ai zice pește. Acest mare festin piscicol va avea loc chiar in parcul Tineretuluu, într-o zonă superbă, iar distracția va fi din partea casei. – notează organizatorii.

La ora 11:00, prezenți la deschiderea acestui eveniment, pietrenii au putut „admira” doar un cort căzut, fără scoici, pește, fructe de mare sau alte bunătăți anunțate.

Actualizare – la ora 11:30, cortul a fost ridicat. În ritmul ăsta, poate până diseară pietrenii vor găsi și ceva preparate…

PUBLICITATE