NEAMȚ: Povestea crimei din Farcașa (FOTO)

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Detalii cutremurătoare despre crima din Neamț. Bărbatul a fost arestat preventiv

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Crimă șocantă, aseară, într-o comună din județul Neamț. Gabriela Z., o femeie de 35 de ani, mamă a doi copii (un băiat și o fată), a murit după ce soțul a împușcat-o în piept cu o armă artizanală.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Stejaru, comuna Farcașa și a fost anunțat în jurul orei 20:10.

Femeia se afla la casa părinților ei, singură. Bărbatul a mers la ea și a împușcat-o în piept (în zona inimii) cu o armă artizanală, pentru care nu avea autorizație.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț și un echipaj TIM. Când a ajuns la locul incidentului, echipajul SAJ a constatat decesul femeii.

După atac, barbatul a fugit cu tot cu armă. Trupul femeii ucise a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.

În jurul orelor 1:00-2:00, polițiștii l-au găsit pe individ după ce au instituit filtre în mai multe zone, inclusiv pe raza municipiului Piatra-Neamț.

Potrivit unor surse, bărbatul (Gheorghe Z., poreclit „Lulu”, în vârstă de 42-43 de ani) a fost găsit după urmele de zăpadă care duceau spre o șură în care se ascundea, din Farcașa. Nu a opus rezistență iar polițiștii l-au găsit cu arma asupra lui.

Criminalul a fost reținut iar anchetatorii îl vor cerceta sub aspectul comiterii infracțiunii de omor și cel mai probabil va fi trimis în fața magistraților propunere de arestare preventivă.

PUBLICITATE