NEAMȚ: Posturi vacante în sectorul bugetar la data de 6 octombrie

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor contractuale de execuție de:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • muncitor calificat IV- zugrav;
  • muncitor calificat III- zugrav.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-zugrav-2-posturi-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Primăria Comunei Agapia, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical generalist (COD COR 325901).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt/

Seminarul Teologic Ortodox „Veniamin Costachi“, satul Mănăstirea Neamţ, judeţul Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de:

  • secretar;
  • administrator de patrimoniu.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-si-administrator-financiar-2-posturi-seminarul-teologic-ortodox-veniamin-costachi-judetul-neamt/

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae”, Roman, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor necalificat I (supraveghetor).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-necalificat-i-supraveghetor-spitalul-de-psihiatrie-sf-nicolae-roman-judetul-neamt/

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor, în cadrul Serviciului pentru Educație Timpurie Antepreșcolară.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-directia-de-asistenta-sociala-a-municipiului-piatra-neamt-4/

Primăria Comunei Icuşeşti, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical comunitar debutant în cadrul Compartimentului Asistență Medicală Comunitară.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-comunitar-debutant-primaria-comunei-icusesti-neamt/

Spitalul Orăşenesc „Sf. Ierarh Nicolae“, Bicaz, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale vacante, după cum urmează:

• 1 (un) post de medic specialist: diplomă de medic.
• 1/2 (jumătate) post de referent, grad I: diplomă de licență în științe economice; 6 ani 6 luni vechime în specialitate.
• 1/2 (jumătate) post asistent medical generalist: școală postliceală sanitară; 6 luni vechime în specialitate.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/medic-specialist-referent-i-asistent-medical-generalist-spitalul-orasenesc-sf-ierarh-nicolae-bicaz-neamt/

Colegiul Tehnic “Miron Costin“, cu sediul în Roman, strada Ștefan cel Mare nr. 268, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de Secretar – 2 posturi.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-colegiul-tehnic-miron-costin-roman-neamt/

Primăria Municipiului Piatra-Neamț, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de consilier, clasa I – Biroul Promovare Turistică și Organizare Evenimente.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-i-primaria-municipiului-piatra-neamt-judetul-neamt/

Primăria Comunei Bârgăuani, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de inspector I A – Compartiment Fond Funciar.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/%ef%bb%bf%ef%bb%bfinspector-primaria-comunei-bargauani-neamt/

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă din comuna Secuieni, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, temporar vacante, de:

  • muncitor electrician
  • muncitor mecanic agricol  (2 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-3-posturi-statiunea-de-cercetare-dezvoltare-agricola-din-comuna-secuieni-judetul-neamt/

Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:

• 1 funcție contractuală de execuție vacantă, consilier, grad IA S, din cadrul Departamentului Economic, Compartimentul Financiar – contabil;
• 1 funcție contractuală de execuție vacantă, auditor, din cadrul Compartimentului Audit Public Intern;
• 1 funcție contractuală de execuție vacantă, referent IA M, din cadrul Compartimentului Tehnic Administrativ – Punct de Lucru Târgu Neamț, Centrul de Formare Cadre Didactice – zona Moldova.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-ia-auditor-referent-inspectoratul-scolar-judetean-neamt/

PUBLICITATE