NEAMȚ: Posturi vacante în sectorul bugetar la data de 27 august

Primăria Comunei Cordun, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector I debutant, Compartimentul Secretariat, Registrul Agricol, Stare civilă, Arhivă și Resurse Umane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-i-debutant-primaria-comunei-cordun-judetul-neamt/

Primăria Comunei Pângaraţi, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor I – Compartimentul Gospodărire Comunală din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Pângărați, județul Neamț.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-i-3-primaria-comunei-pangarati-judetul-neamt/

Direcţia Judeţeană de Evidenţa Persoanelor Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției de execuție contractuale vacante, de consiler, treapta profesională I, studii superioare, în cadrul Compartimentului secretariat, administrativ.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consiler-treapta-profesionala-i/

Comuna Făurei, cu sediul în comuna Făurei, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de șofer (1 post).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-comuna-faurei-neamt/

Primăria Municipiului Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de referent, treapta IA, în cadrul Serviciului Resurse Umane Salarizare.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-ia-primaria-municipiului-roman-judetul-neamt-2/

Direcția de Asistență Socială a Orașului Târgu-Neamț organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a postului contractual vacant de șef centru la Centrul de primire în regim de urgență a persoanelor fără adăpost „Sfânta Teodora” din Târgu-Neamț.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sef-centru-directia-de-asistenta-sociala-a-orasului-targu-neamt/

Unitatea Militară 01144 Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează:

  1. contabil II la Microstructura Contabilitate;
  2. contabil II la Microstructura Salarizare și Decontări.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/contabil-ii-2-posturi-unitatea-militara-01144-roman-judetul-neamt/

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ din Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de asistent medical generalist cu studii postliceale – Substația Ceahlău.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-serviciul-de-ambulanta-judetean-neamt-7/

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ din Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de asistent medical generalist principal cu studii postliceale, Substația Roman.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-principal-serviciul-de-ambulanta-judetean-neamt-4/

Colegiul Tehnic „Danubiana” din Roman, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de tehnician.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/tehnician-colegiul-tehnic-danubiana-din-roman-neamt/

Sanatoriul de Balneofizioterapie şi Recuperare Medicală „Dr. Dimitrie Cantemir” de Bălțătești, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de contabil II din cadrul Compartimentului planificare salarizare și decontări.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/contabil-ii-sanatoriul-de-balneofizioterapie-si-recuperare-medicala-dr-dimitrie-cantemir-de-baltatesti-judetul-neamt/

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de referent, treapta IA – Serviciul Cadastru.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-ia-oficiul-de-cadastru-si-publicitate-imobiliara-neamt-3/

Sanatoriul de Balneofizioterapie şi Recuperare Medicală „Dr. Dimitrie Cantemir” de Bălțătești, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de muncitor calificat IV (ospătar) la Formație muncitori hrănire.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-iv-ospatar-sanatoriul-de-balneofizioterapie-si-recuperare-medicala-dr-dimitrie-cantemir-de-baltatesti-judetul-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical generalist debutant (PL), pentru Compartimentul Chirurgie și Ortopedie Infantilă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-debutant-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-neamt-6/

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Comunicare, Registratura-Arhiva din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Neamţ.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-debutant-directia-sanitara-veterinara-si-pentru-siguranta-alimentelor-neamt/

PUBLICITATE