NEAMȚ: Posturi vacante în sectorul bugetar la data de 22 septembrie

Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Roman, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă ne/determinată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante/temporar vacante, de:

  • 1 post educator, în cadrul Centrului de îngrijire și Asistență Roman, pe durată nedeterminată;
  • 2 posturi instructor educație, în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Roman, pe durată nedeterminată;
  • 1 post instructor ergoterapie, în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Roman, pe durată determinată, pană la încetarea concediului creștere copil al titularului postului;
  • 2 posturi infirmier/ă în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Roman, pe durată nedeterminată;
  • 1 post infirmier/ă în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Roman, pe durată determinată, pană la încetarea concediului creștere copil al titularului postului.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-7-posturi-complexul-de-servicii-pentru-persoane-adulte-cu-handicap-roman-judetul-neamt/

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție, vacante de asistent registrator principal – Serviciul Publicitate Imobiliară.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-registrator-principal-oficiul-de-cadastru-si-publicitate-imobiliara-neamt-4/

Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:

• 1 funcție contractuală de execuție vacantă, consilier, grad IA S, din cadrul Departamentului Economic, Compartimentul Financiar – contabil;
• 1 funcție contractuală de execuție vacantă, auditor, din cadrul Compartimentului Audit Public Intern;
• 1 funcție contractuală de execuție vacantă, referent IA M, din cadrul Compartimentului Tehnic Administrativ – Punct de Lucru Târgu Neamț, Centrul de Formare Cadre Didactice – zona Moldova.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-ia-auditor-referent-inspectoratul-scolar-judetean-neamt/

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție temporar vacante de consilier juridic, gradul IA – Biroul Juridic Resurse Umane Secretariat și Petiții.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-juridic-ia-oficiul-de-cadastru-si-publicitate-imobiliara-neamt/

Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida, cu sediul în Piatra-Neamț, bd. Mărășeșt nr. 13, județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual vacant de secretar școală .

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-scoala-liceul-tehnologic-dimitrie-leonida-piatra-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de merceolog II, la Biroul Aprovizionare.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/merceolog-ii-spitalul-municipal-de-urgenta-roman/

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de referent, treapta IA.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-oficiul-de-cadastru-si-publicitate-imobiliara-neamt/

Primăria Comunei Crăcăoani, cu sediul în localitatea Crăcăoani, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de șofer.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-primaria-comunei-cracaoani-judetul-neamt/

Ministerul Muncii și Justiției Sociale organizează concurs pentru ocuparea a 29 posturi de asistent social, cu normă parțială de 2 ore zi în județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Brașov, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mehedinți, Mureș, Neamț, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Vaslui în afara organigramei Ministerului Muncii și Justiției Sociale, în cadrul Direcției Generale Planificare Bugetară și Management Financiar – Unitatea de Implementare a proiectului „Crearea și implementarea serviciilor comunitare integrate pentru combaterea sărăciei și a excluziunii sociale” cod SMIS 122607.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-social-ministerul-muncii-si-justitiei-sociale-2/

Primăria Oraşului Bicaz, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Disciplina în Construcţii.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-asistent-primaria-orasului-bicaz-judetul-neamt/

Primăria Comunei Văleni, organizează concurs la sediul Primăriei Comunei Văleni, din str. Cozma Șarpe nr. 3. județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de consilier – IA, cu atribuții de asistent social, în cadrul Compartimentului Secretariat, Stare civilă, Asistență Socială, Registru Agricol.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-ia-primaria-comunei-valeni-neamt/

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de îngrijitor.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-liceul-teoretic-vasile-alecsandri-sabaoani-neamt/

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de administrator financiar – 0.50 post.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-financiar-liceul-teoretic-vasile-alecsandri-sabaoani-neamt/