NEAMȚ: Posturi vacante în sectorul bugetar la data de 2 septembrie

Şcoala Gimnazială Nr. 11 din Piatra-Neamţ, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor întreținere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-intretinere-scoala-gimnaziala-nr-11-din-piatra-neamt-judetul-neamt/

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae“, Roman, cu sediul în Roman, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de instructor ergoterapie debutant.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/instructor-ergoterapie-debutant-spitalul-de-psihiatrie-sf-nicolae-roman-neamt/

Școala Gimnazială „Vasile Mitra”, comuna Tașca cu sediul în localitatea Tașca, Str. Alexandru cel Bun nr. 1, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de administrator financiar.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-financiar-scoala-gimnaziala-vasile-mitra-comuna-tasca-neamt/

Școala Gimnazială „Vasile Mitra”, comuna Tașca cu sediul în localitatea Tașca, Str. Alexandru cel Bun nr. 1, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de secretar.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-scoala-gimnaziala-vasile-mitra-comuna-tasca-neamt/

Liceul „Carol I“, Bicaz, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de secretar I.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-liceul-carol-i-bicaz-neamt-2/

Liceul Teologic Ortodox Cuvioasa Parascheva cu sediul în comuna Agapia, strada Sf. Nicolae numărul 2, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, astfel:

• îngrijitor- 1 post, conform H.G. nr. 286/23.03.2011;
• instalator centrale termice – 1 post, conform H.G. nr. 286/23.03.2011:
• pedagog – 1 post, conform H.G. nr. 286 /23.03.2011;
• supraveghetor de noapte – 1 post, conform H.G. nr. 286/23.03.2011:
• secretar 1 post, conform H.G. nr. 286/23.03.2011.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-liceul-teologic-ortodox-cuvioasa-parascheva-neamt/

Primăria Comunei Cordun, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de inspector IA, în cadrul Compartimentului urbanism, cadastru, amenajarea teritoriului și protecția mediului.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-ia-primaria-comunei-cordun-judetul-neamt/

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae“, Roman, cu sediul în Roman, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de infirmieră. – 3 posturi

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmiera-spitalul-de-psihiatrie-sf-nicolae-roman-neamt/

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de îngrijitor.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-liceul-teoretic-vasile-alecsandri-din-localitatea-sabaoani-judetul-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de Asistent social-debutant norma 1/2, specializarea Asistent social, post contractual vacant pe perioadă nedeterminată pentru Compartimentul îngrijiri Paliative.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-social-debutant-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de Psiholog norma 1/2, specializarea Psiholog, post contractual vacant pe perioadă nedeterminată pentru Compartimentul îngrijiri Paliative.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/psiholog-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de muncitor calificat IV – zugrav 1 post și muncitor calificat III – zugrav 1 post contractual vacant pe perioadă nedeterminată, ambele pentru Atelier întreținere.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-iv-iii-zugrav-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de asistent medical generalist debutant PL, pe perioadă nedeterminată pentru Secția Pediatrie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-debutant-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-2/

Școala Gimnazială „Nicu Albu” din Piatra Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, de:

  1. îngrijitoare (3 posturi);
  2. muncitor întreținere.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitoare-si-muncitor-intretinere-4-posturi-scoala-gimnaziala-nicu-albu-din-piatra-neamt/

Primăria Comunei Cordun, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector I debutant, Compartimentul Secretariat, Registrul Agricol, Stare civilă, Arhivă și Resurse Umane.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-i-debutant-primaria-comunei-cordun-judetul-neamt/

PUBLICITATE