NEAMȚ: Posturi vacante în sectorul bugetar la data de 15 septembrie

Primăria Oraşului Bicaz, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Disciplina în Construcţii.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-asistent-primaria-orasului-bicaz-judetul-neamt/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Comunei Văleni, organizează concurs la sediul Primăriei Comunei Văleni, din str. Cozma Șarpe nr. 3. județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de consilier – IA, cu atribuții de asistent social, în cadrul Compartimentului Secretariat, Stare civilă, Asistență Socială, Registru Agricol.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-ia-primaria-comunei-valeni-neamt/

Direcția Municipal Locato, Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de magaziner la Biroul întreținere și reparații rețele de preluare ape pluviale.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/magaziner-directia-municipal-locato-roman-neamt/

Direcția Municipal Locato, Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante de:

• 2 posturi vacante de muncitor necalificat (gropar) la Formația servicii mortuare:
• 1 post de șofer la Biroul întreținere și reparații rețele de preluare ape pluviale;
• 1 post de muncitor necalificat la Biroul iluminat stradal.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-necalificat-sofer-directia-municipal-locato-roman-neamt-2/

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de îngrijitor.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-liceul-teoretic-vasile-alecsandri-sabaoani-neamt/

Colegiul „Spiru Haret” din Piatra-Neamț organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale de execuție, vacante de îngrijitor.

• 1 post îngrijitoare,
• 1 post muncitor întreținere.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitoare-muncitor-intretinere-colegiul-spiru-haret-piatra-neamt/

Primăria Comunei Crăcăoani, cu sediul în localitatea Crăcăoani, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant – în cadrul Compartimentului – serviciul public de asistență socială.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-debutant-primaria-comunei-cracaoani-judetul-neamt-2/

Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de administrator financiar – 0.50 post.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-financiar-liceul-teoretic-vasile-alecsandri-sabaoani-neamt/

Primăria Comunei Borca, județul Neamț organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de referent, treapta profesională IA din cadrul Compartimentului Bibliotecă și Cămin cultural.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-ia-primaria-comunei-borca-judetul-neamt-2/

Comuna Făurei, cu sediul în comuna Făurei, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de șofer (1 post).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-comuna-faurei-neamt-2/

Sanatoriul de Balneofizioterapie şi Recuperare Medicală „Dr. Dimitrie Cantemir” de Bălțătești, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de contabil debutant de la Financiar- contabil/Biroul contabilitate.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/contabil-debutant-sanatoriul-de-balneofizioterapie-si-recuperare-medicala-dr-dimitrie-cantemir-de-baltatesti-neamt/

Şcoala Gimnazială Nr. 8 din Piatra Neamț, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de administrator financiar de patrimoniu 0,5 normă + muncitor necalificat 0,5 normă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-financiar-de-patrimoniu-05-norma-muncitor-necalificat-05-norma-scoala-gimnaziala-nr-8-din-piatra-neamt-judetul-neamt/

Unitatea Militară 01407 Piatra-Neamţ din Ministerul Apărării Naţionale organizează concurs pentru ocuparea postului civil contractual de execuţie, de contabil II.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/contabil-ii-unitatea-militara-01407-piatra-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:

  1. inspector de specialitate, gradul profesional I – Serviciul strategii, proiecte, coordonare, controlul calității serviciilor sociale – Compartiment proiect Centrul zonal de mobilizare a resurselor locale pentru servicii integrate destinate copilului în dificultate;
  2. inspector de specialitate, gradul profesional IA – Serviciul de evaluare complexă a persoanei adulte cu handicap.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-de-specialitate-profesional-i-si-inspector-de-specialitate-profesional-ia-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Primăria Comunei Vânători-Neamț, cu sediul în comuna Vânători- Neamț, str. Ștefan cel Mare nr. 174, județul Neamț, organizează examen/concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de muncitor necalificat I (COR 911201 – femeie de serviciu) – Compartimentul Administrativ-Gospodăresc, Protecția Mediului.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-necalificat-i-femeie-de-serviciu-primaria-comunei-vanatori-neamt/

Primăria Comunei Trifești, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. inspector debutant, Compartimentul Implementare proiecte finanțate din fonduri externe nerambursabile;
  2. muncitor calificat, treapta IV (mecanic utilaje terasiere), Compartimentul administrativ, gospodărire comunală, protecția mediului, pază și ordine publică.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-si-muncitor-calificat-2-posturi-primaria-comunei-trifesti-judetul-neamt/

PUBLICITATE