NEAMȚ: Posturi vacante în sectorul bugetar la data de 13 octombrie

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de asistent medical principal PL, pe perioadă nedeterminată, pentru Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-principal-pl-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de registrator medical debutant (3 posturi), pe perioadă nedeterminată, pentru Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/registrator-medical-debutant-3-posturi-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Primăria Comunei Mărgineni, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de șofer.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-primaria-comunei-margineni-neamt-2/

Primăria Comunei Grumăzeşti, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de:

  1. paznic;
  2. șofer.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/paznic-si-sofer-primaria-comunei-grumazesti-judetul-neamt/

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae”, Roman, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de asistent medical debutant cu PL (4 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-cu-pl-4-posturi-spitalul-de-psihiatrie-sf-nicolae-roman-judetul-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată de 1 an a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de economist II – pentru Serviciul R.U.N.O.S.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/economist-spitalul-municipal-de-urgenta-roman/

Primăria Comunei Ştefan cel Mare, Judeţul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de asistent medical comunitar.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-comunitar-primaria-comunei-stefan-cel-mare-judetul-neamt-2/

Școala Gimnazială „Regina Maria” din Bicaz, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale temporar vacante de îngrijitor.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-scoala-gimnaziala-regina-maria-din-bicaz-judetul-neamt/

Palatul Copiilor, cu sediul în Piatra-Neamț, str. Ștefan cel Mare nr. 44, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de îngrijitor.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-palatul-copiilor-piatra-neamt/

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de secretar școală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-scoala-liceul-tehnologic-dimitrie-leonida-din-piatra-neamt/

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ din Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale temporar vacante, de asistent medical generalist cu studii postliceale – Stația Centrală Piatra-Neamț.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-pl-serviciul-de-ambulanta-judetean-neamt-din-piatra-neamt-3/

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ din Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale temporar vacante, de asistent medical generalist principal cu studii postliceale Substația Roman.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-principal-pl-serviciul-de-ambulanta-judetean-neamt-din-piatra-neamt-2/

Şcoala Gimnazială Nr. 8 din Piatra Neamț, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-scoala-gimnaziala-nr-8-din-piatra-neamt/

Sanatoriul de Balneofizioterapie şi Recuperare Medicală „Dr. Dimitrie Cantemir”, Bălțătești, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de șofer I, la Microstructura Transport.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-i-sanatoriul-de-balneofizioterapie-si-recuperare-medicala-dr-dimitrie-cantemir-baltatesti-judetul-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor contractuale de execuție de:

  • muncitor calificat IV- zugrav;
  • muncitor calificat III- zugrav.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-zugrav-2-posturi-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Primăria Comunei Agapia, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical generalist (COD COR 325901).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt/

Seminarul Teologic Ortodox „Veniamin Costachi“, satul Mănăstirea Neamţ, judeţul Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, de:

  • secretar;
  • administrator de patrimoniu.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-si-administrator-financiar-2-posturi-seminarul-teologic-ortodox-veniamin-costachi-judetul-neamt/

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae”, Roman, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor necalificat I (supraveghetor).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-necalificat-i-supraveghetor-spitalul-de-psihiatrie-sf-nicolae-roman-judetul-neamt/

Primăria Comunei Icuşeşti, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical comunitar debutant în cadrul Compartimentului Asistență Medicală Comunitară.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-comunitar-debutant-primaria-comunei-icusesti-neamt/

PUBLICITATE