NEAMȚ: Posturi vacante în sectorul bugetar la data de 12 august

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea a 1 (un) post contractual vacant de subinginer III (SSD) specialitatea construcții la Compartimentul Tehnic – Formația de Lucru I.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/subinginer-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Biblioteca Judeţeană „G.T. Kirileanu“, Neamţ, Piatra-Neamţ, Bd. Republicii nr. 15 A, organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale, de execuție vacante, după cum urmează:

• bibliotecar II S – Serviciul informatizare, Arte, Multimedia, Completarea colecțiilor, colecții specialek Compartiment Colecții speciale, Fond Documentar „G.T. Kirileanu”.
• inginer (administrator patrimoniu) Serviciul Contabilitate. Resurse Umane, Achiziții publice, Casierie, Arhivă, Administrativ, întreținere și Legătorie Compartiment Administrativ, întreținere și Legătorie

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/bibliotecar-ii-s-inginer-administrator-patrimoniu-biblioteca-judeteana-g-t-kirileanu-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea a 1 (un) post contractual vacant de îngrijitor (G) la Secția Medicină Internă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-5/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist debutant (PL), pentru Sterilizare.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-debutant-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt-4/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de:

  1. infirmier debutant – Compartimentul îngrijiri Paliative;
  2. infirmier debutant – Secția Chirurgie Generală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmier-2-posturi-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Primăria Comunei Borca, județul Neamț organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de referent, gradul profesional IA în cadrul Compartimentului Bibliotecă și Cămin cultural.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-ia-primaria-comunei-borca-judetul-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuție, temporar vacante, de asistent medical (PL) specialitatea medicină generală la O.R.L.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-judetul-neamt-3/

Direcția Municipal Locato, Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante de:

  • 1 post vacant de muncitor calificat (instalator) la Formația întreținere și reparații rețele de preluare ape pluviale;
  • 1 post vacant de muncitor calificat (mecanic utilaj) la Formația reparații hidranți;
  • 1 post vacant de muncitor calificat (construcții) la Formația servicii mortuare;
  • 1 post vacant de muncitor calificat (instalații electrice) la Compartiment iluminat ornamental.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-4-posturi-directia-municipal-locato-roman-judetul-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmier la Secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmier-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt-2/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical principal PL, pentru Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-principal-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Școala Gimnazială „Elena Cuza“, cu sediul în Piatra-Neamț, bd. Decebal nr. 72-74, județul Neamț, organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, astfel:

  1. îngrijitoare (îngrijitoare grupă preșcolari);
  2. îngrijitoare (îngrijitoare școală) – 3 posturi.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitoare-4-posturi-scoala-gimnaziala-elena-cuza-piatra-neamt/

Unitatea Militară 01147 Roman, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de personal civil contractual, de administrator I, la Căminul Militar de Garnizoană (50-100 locuri).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-i-unitatea-militara-01147-roman-judetul-neamt/

Școala Gimnazială nr. 1, comuna Bicazu Ardelean, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat – fochist.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-fochist-scoala-gimnaziala-nr-1-comuna-bicazu-ardelean-judetul-neamt/

Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Roman organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, durată determinată, în conformitate cu prevederile organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de Legii nr, 95/2006, privind reforma în domeniul sănătății, cu modificările și completările ulterioare și O.M.S. nr. 1.520 din 22 decembrie 2016, privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică din spitalele publice din rețeaua proprie a Ministerului Sănătății și H.G. nr. 286/2011.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/manager-persoana-fizica-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

PUBLICITATE