NEAMȚ: Posturi vacante în sectorul bugetar la data de 10 noiembrie

Primăria Municipiului Roman, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul Serviciului voluntar pentru situații de urgență, SSM, protecție civilă, după cum urmează:

  1. șef formație, grad II la Formația de intervenție situații de urgență;
  2. muncitor calificat, treapta I la Atelier întreținere și reparații (2 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sef-formatie-si-muncitor-calificat-3-posturi-primaria-municipiului-roman-judetul-neamt/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Municipiului Roman, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul Direcției Servicii Edilitare, după cum urmează:

  1. muncitor calificat, treapta IV, la Serviciul întreținere și reparații drumuri, alei și parcări;
  2. muncitor calificat, treapta I, la Serviciul administrare parcuri, sere și spații verzi – Formația întreținere sere și spații verzi.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-2-posturi-primaria-municipiului-roman-judetul-neamt/

Primăria Municipiului Roman, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, în cadrul Direcției Administrative, Compartiment administrativ, după cum urmează:

  1. inspector de specialitate IA;
  2. inspector de specialitate II.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-de-specialitate-2-posturi-primaria-municipiului-roman-judetul-neamt/

Primăria Comunei Tarcău, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de șofer, Compartimentul Mediu și Administrativ.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-primaria-comunei-tarcau-judetul-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de asistent medical generalist debutant PL (2 posturi) pentru Secția A.T.I.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-debutant-pl-2-posturi-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Primăria Municipiului Piatra-Neamț, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de consilier, gradul I din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului, Biroul Promovare Turistică și Organizare Evenimente.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-i-primaria-municipiului-piatra-neamt/

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Roman, județul Neamt organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție,  vacante, de paznic.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/paznic-centrul-scolar-pentru-educatie-incluziva-roman-judetul-neamt/

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale – Unitatea Teritorială – 330 Podoleni, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuţie vacante, de pompier (paznic) din cadrul Compartimentului Pază PSI, poziția nr. 37 din Statul de funcții.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/pompier-paznic-unitatea-teritoriala-330-podoleni-judetul-neamt/

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare“, cu sediul în Târgu-Neamţ, str. Ştefan cel Mare nr. 67, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/paznic-colegiul-national-stefan-cel-mare-cu-sediul-in-targu-neamt-2/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical, gradul profesional principal – Complex de Servicii „Elena Doamna”, Piatra-Neamț.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-principal-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, , de:

  • 1 post îngrijitoare – studii generale/medii absolvite cu certificat sau diplomă de bacalaureat – la Complex de Servicii „Elena Doamna”;
  • 1 post îngrijitoare – studii generale/medii absolvite cu certificat sau diplomă de bacalaureat – la Centrul Rezidențial pentru copilul cu dizabilități Piatra-Neamț.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitoare-2-posturi-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Școala Gimnazială, Comuna Hangu, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale temporar vacante de administrator financiar II S – 0,5 normă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-financiar-ii-s-cu-05-norma-scoala-gimnaziala-comuna-hangu-judetul-neamt/

Şcoala Gimnazială Domnească din Târgu Neamţ, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de secretar.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-scoala-gimnaziala-domneasca-din-targu-neamt-judetul-neamt/

Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare“, cu sediul în Târgu-Neamţ, str. Ştefan cel Mare nr. 67, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de paznic.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/paznic-colegiul-national-stefan-cel-mare-cu-sediul-in-targu-neamt/

Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de:

  1. secretar;
  2. paznic.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-si-paznic-colegiul-tehnic-gheorghe-cartianu-din-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de asistent medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală la Cardiologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-judetul-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de șofer II (M), la Biroul de Internări.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-ii-m-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-judetul-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de infirmier (G), la Compartimentul Chirurgie și Ortopedie Infantilă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmier-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-judetul-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical (PL) – specialitatea medicină generală, la Secția Pediatrie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-12/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de inginer IA (S) – specialitatea construcții, la Compartiment Tehnic – Formația de lucru I.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inginer-ispitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală, 1 (un) post contractual vacant de asistent medical (PL) – specialitatea medicină generală, la Secția Neonatologie și 1 (un) post contractual vacant de asistent medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală, la Compartimentul Terapie Intensivă – Secția Neonatologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/medical-debutant-pl-asistent-medical-pl-asistent-medical-debutant-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical debutant (PL) – specialitatea balneofizioterapie la Secția Reumatologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-21/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție vacante, astfel:

  • asistent medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală, la Sterilizare 3 posturi
  • spălătoreasă (G), la Serviciul Administrativ 1 post

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-pl-spalatoreasa-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de registrator medical (M), la Compartiment Evaluare și Statistică Medicală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/registrator-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-2/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală, la U.P.U. – S.M.U.R.D. (6 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-20/

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă din comuna Secuieni, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de referent de specialitate gradul I – expert achiziții publice.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-de-specialitate-statiunea-de-cercetare-dezvoltare-agricola-din-comuna-secuieni-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical pr. (PL) – specialitatea obstetrică ginecologie, la Secția Obstetrica – Ginecologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-13/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical (PL) – specialitatea medicină generală, la Compartiment Dermatovenerologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-11/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical debutant (PL) – specialitatea medicină generală, la Cabinet Reumatologie – AIS.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-19/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție vacante, de:

  1. 1 (un) post de infirmier (G) la Secția Oncologie,
  2. 1 (un) post de infirmier (G) la Compartiment Nefrologie,
  3. 1 (un) post de infirmier (G) la Secția Medicină Internă,
  4. 1 (un) post de infirmier (G) la Secția Obstetrică Ginecologie,
  5. 1 (un) post de îngrijitor (G) la Sterilizare,
  6. 1 (un) post de îngrijitor (G) la Centrul de Sănătate Mintală – Adulți și copii,
  7. 1 (un) post de îngrijitor (G) la A.I.S. – Cabinet Obstetrică Ginecologie,
  8. 1 (un) post de îngrijitor (G) la Laborator Analize Medicale;
  9. 1 (un) post de muncitor calificat IV (G) – specialitatea bucătar la Serviciul Administrativ.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-infirmier-si-muncitor-calificat-iv-bucatar-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de brancardier (G) la U.P.U. – S.M.U.R.D. (5 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/brancardierspitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat I (G) – specialitatea instalator, la Compartiment Tehnic – Formația de luciu I.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-i-g-instalator-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante, de șef serviciu (S) la Serviciul Achiziții, Aprovizionare, Transport.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sef-serviciu-s-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de asistent medical generalist debutant PL – Compartimentul Oncologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-debutant-pl-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt-5/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de infirmier, 2 posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată, din care:

  1. 1 post la Compartimentul Dermatovenerologie;
  2. 1 post la Compartimentul Chirurgie și Ortopedie Infantilă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmier-2-posturi-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt-2/

Liceul cu Program Sportiv Piatra-Neamț, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:

  1. informatician II;
  2. șofer microbuz.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/informatician-ii-si-sofer-microbuz-liceul-cu-program-sportiv-piatra-neamt-judetul-neamt/

Colegiul Naţional „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor – fochist.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-fochist-colegiul-national-gheorghe-asachi-din-piatra-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de:

  • Complex de Servicii „Elena Doamna”, Piatra-Neamț
    • 1 post coordonator personal de specialitate, grad II

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/coordonator-personal-de-specialitate-ii-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Primăria Municipiului Piatra-Neamț, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de consilier, gradul IA, din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului, Serviciul Planificare și Monitorizare.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-ia-primaria-municipiului-piatra-neamt-judetul-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:

  • Serviciul de protecție a copilului la asistent maternal profesionist
    • 3 posturi asistent social, gradul profesional practicant:
      • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științe sociale, specializarea asistență socială;
      • vechime în specialitatea studiilor cel puțin 1 an.
  • Centrul Rezidențial pentru Copilul cu Dizabilități Piatra-Neamț
    • 1 post asistent social, gradul profesional debutant:
      • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul: științe sociale, specializarea asistență socială.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-social-practicant-si-asistent-social-debutant-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:

  • Complex de Servicii „Elena Doamna” Piatra-Neamț
    • 2 posturi pedagog social, grad profesional principal – studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă minimum 4 ani, abilități de comunicare și lucru în echipă, disponibilitatea de a Lucra în ture (inclusiv sâmbăta și duminica):
  • Complex de Servicii „Elena Doamna”, Piatra Neamț – Casa Felix Roznov
    • 1 post pedagog social, grad profesional principal – studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă minimum 4 ani. abilități dc comunicare și lucru în echipă, disponibilitatea de a lucra în ture (inclusiv sâmbăta și duminica), activitatea se va desfășură în orașul Roznov, județul Neamț,
  • Complex de Servicii „Romanița” Roman
    • 1 post instructor educator pentru activități de rcsocializarc, gradul profesional debutant – studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul dE licență: limbă și literatură/geografie/biologie;
    • 1 post pedagog social – studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă minimum 6 luni, abilități de comunicare și lucru în echipă, disponibilitatea de a lucra în ture (inclusiv sâmbăta și duminica).
  • Complex dc Servicii „Familia Mea”, Roman:
    • 3 posturi pedagog social – studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă minimum 6 luni, abilități de comunicare și lucru în echipă, disponibilitatea de a lucra în ture (inclusiv sâmbăta și duminica).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de:

  • D.G.AS.P.C. Neamț – Serviciul de evaluare și asistență psihologică:
    • 1 post inspector de specialitate, gradul profesional IA – studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul: științe sociale, specializarea psihologie, vechime în specialitatea studiilor cel puțin 7 ani.

    Complex de Servicii „Elena Doamna”, Piatra-Neamț:

    • 1 post psiholog, gradul profesional stagiar – studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul; științe sociale, specializarea psihologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-de-specialitate-si-psiholog-stagiar-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

PUBLICITATE