NEAMȚ: Posturi vacante în în administrație (autorități și instituții publice) la data de 8 decembrie

Lista locurilor de muncă în administrație (autorități și instituții publice), la data de 8 decembrie 2019.

Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, cu sediul în Piatra-Neamț, str. Traian nr. 1 – 3, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției specifice comitetului director al unității de:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • 1 (un) post de director de îngrijiri.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/director-de-ingrijiri-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-2/

Primăria Comunei Ion Creangă, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție:

• muncitor calificat, Compartiment Administrativ gospodăresc;
• administrator, Compartiment Cămine culturale.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-administratorprimaria-comunei-ion-creanga-judetul-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de inspector de specialitate, grad profesional debutant – Serviciul de evaluare complexă a persoanei adulte cu handicap.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-de-specialitate-debutant-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt-2/

Liceul Teologic Ortodox Cuvioasa Parascheva cu sediul în comuna Agapia, strada Sf. Nicolae numărul 2, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de administrator de patrimoniu.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-de-patrimoniu-liceul-teologic-ortodox-cuvioasa-paraschevajudetul-neamt/

Primăria Comunei Agapia, cu sediul în Agapia, str. Nicolae larga nr.140, județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual, pe durată nedeterminată, de Inspector de specialitate, gradul II, (economist) COD COR 263102 -Căminul Pentru Persoane Vârstnice Văratec.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-de-specialitate-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt/

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de asistent medical, grad principal, pentru perioadă nedeterminată în cadrul Centrului Social Petricica.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-principal-directia-de-asistenta-sociala-a-municipiului-piatra-neamt-3/

Colegiul Tehnic „Petru Poni“, cu sediul în Roman, Bd. Republicii nr. 1-3, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat electrician.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-electrician-colegiul-tehnic-petru-poni-roman-judetul-neamt/

Primăria Comunei Agapia, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent social, treapta de competență profesională practicant.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-social-practicant-primaria-comunei-agapia-judetul-neamt/

Biblioteca Judeţeană „G.T. Kirileanu” din Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale, de execuție vacante, după cum urmează:

  1. bibliotecar, studii superioare II (2 posturi) – în cadrul Compartimentului Săli de lectură și informare bibliografică „Aurel Dumitrașcu” – Serviciul Dezvoltare instituțională, relații cu publicul, informare bibliografică și comunitară;
  2. redactor, studii superioare II – în cadrul Compartimentului Comunicare, Relații publice, Programe, Proiecte – Serviciul Dezvoltare instituțională, relații cu publicul, informare bibliografică și comunitară.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/bibliotecar-ii-si-redactor-s-ii-3-posturi-biblioteca-judeteana-g-t-kirileanu-din-piatra-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție de infirmier debutant la Compartimentul Endocrinologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmier-debutant-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă din comuna Secuieni, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de referent de specialitate gradul I – expert achiziții publice.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-de-specialitate-i-statiunea-de-cercetare-dezvoltare-agricola-din-comuna-secuieni-judetul-neamt/

Școala Gimnazială Nr. 8, cu sediul în Piatra-Neamț, str. Dărmănești nr.33, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante, de 1 post – îngrijitor școală ½ normă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-scoala-scoala-gimnaziala-nr-8-piatra-neamt/

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă, cu sediul în comuna Secuieni, Str. Principală nr. 377. județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de contabil – 2 posturi.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/contabil-statiunea-de-cercetare-dezvoltare-agricola-secuieni/

PUBLICITATE